HELVETAS susține instituțiile publice

Anterior, am informat despre prezența în raionul Ștefan Vodă a Organizației Nonguvernamentale ,,HELVETAS,, (organizație independentă, cunoscută în lume prin proiecte de dezvoltare și umanitare) prin programul de asistență financiară pentru familiile din Republica Moldova, care găzduiesc în prezent refugiați din Ucraina.
Astăzi, 03 februarie 2023, ,,HELVETAS,, a revenit în Ștefan Vodă cu un nou suport pentru instituțiile publice. Astfel, reprezentantele Organizației, Dina Juc, asistentă de proiect team leader Căușeni-Ștefan Vodă și Livia Melnic, enumerator de teren Căușeni-Ștefan Vodă, au încheiat contracte cu managerii instituțiilor publice și unii primari ai localităților în scopul acordării suportului financiar destintat acoperirii cheltuielilor pentru serviciile comunale și achiziționarea materialelor/utilejelor de asigurarea a eficienței energetice.
Ajutoare în sumă de 50.000 lei vor primi: 13 instituții medicale; 20 instituții de educație/învățământ din raion și centrul neformal pentru refugiați din s.Palanca.

Recommended Posts