Sărbătoarea profesională a agricultorilor marcată la Ștefan Vodă

Lucrătorii din agricultură și industria prelucrătoare din raion au fost onorați în contextul sărbătorii profesionale (marcată anual în ultima duminică a lunii noiembrie).

Festivitatea organizată de către Consiliul raional Ștefan Vodă, a debutat cu mesajul de salut și felicitări din partea președintelui raionului dlui Vasile Maxim. trecând în revistă bilanțurile anului agricol, dl președinte a desemnat cu diplome de onoare și vauchere pe cei mai harnici plugari din agricultură.

De asemenea cu un mesaj de felicitare a venit directorul Camerei de Comerț și Industrie, dl Veaceslav Răilean, care a avut de înmânat Diplome și cadouri de preț viticultorilor raionului, și anume participanților la concursul Polobocul de Aur, pentru cel mai bun vin de casă.

Ulterior, au fost adresate mai multe mesaje de felicitare producătorilor agricoli, urări de sănătate, energie și optimism. Cu toate că anul agricol curent a fost unul greu, cu riscuri, agricultorii au dat dovadă de un înalt grad de profesionalism, pentru obținerea rezultatelor demne de apreciere.

Nu s-a neglijat nici prezența veteranilor și pensionarilor din agricultură, care la fel au primit trofee pentru munca nobilă și deloc ușoară, desfășurată de-a lungul anilor în agricultura raionului, fiind o călăuză demnă pentru tânăra generație.

Rezumând şi apreciind rezultatele obţinute, exprimăm ferma convingere că prin munca, experienţa şi harul de buni gospodari, agricultorii vor asigura și de acum înainte o creștere constantă a rodniciei hectarului la toate culturile agricole, rămânând și în continuare, mândria raionului nostru prin demnitate, vrednicie și marea dragoste față de glia străbună. Pentru agricultorii noștri pământul e însuşi rostul de a fi, este o fiinţă vie, faţă de care nutresc un sentiment de adoraţie și dedicație.

Diana Rusu, șefa DAA

 

 

Recommended Posts