Mesajul președintelui raionului

1 februarie — marcăm Ziua autonomiei locale

și a lucrătorului din Administrația Publică Locală

Stimați consilieri, primari, colegi și lucrători din administrația publică locală,

în numele Consiliului Raional, conducerii raionului Ștefan Vodă, Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii dumneavoastră profesionale, marcată la 1 februarie – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală!

Vă mulțumesc pentru munca și devotamentul zilnic, și vă doresc în continuare mult succes întru realizarea obiectivelor stabilite de Guvern și a angajamentelor asumate față de cetățeni.

Această zi, instituită de Executiv în 2012, este un prilej frumos pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de bine, sănătate și prosperitate.

Rolul autorităților locale în viaţa fiecărui cetăţean este incontestabil. Pe parcurs s-a demonstrat, că comunicarea permanentă, schimbul de idei, aplicarea bunelor practici, crearea parteneriatelor durabile, cooperarea cu organisme internaționale și organizații neguvernamentale stau la baza unei guvernări locale democratice și de succes. Iar devotamentul și eforturile comune pe care le întreprindeți zilnic cu multă fermitate și pricepere, cu spirit de inițiativă, perseverență și receptivitate față de cetățeni sunt parte a unei contribuții majore aduse de către fiecare dintre Dumneavoastră la prosperarea localităților raionului Ștefan Vodă, țării noastre.

În pofida la toate provocările Dumneavoastră daţi dovadă de înalt profesionalism, performanță. Astfel demonstrând că o bună guvernare este posibilă, că managementul strategic își are locul și la nivel local, că situaţia economică a comunităților din Moldova poate fi schimbată.

Vă mulţumesc pentru că, zi de zi, sunteţi alături de cetăţeni și vă doresc mult succes în activitate, întru binele oamenilor și al raionului, al țării! Să aveți parte de pace, fericire și belșug în familiile Dumneavoastră.

Cu înalte considerații,

Vasile MAXIM, președintele raionului

 

 

Recommended Posts