Astăzi a avut loc ședința extraordinară a Consiliului raional

Conform dispoziției președintelui raionului nr.85-a din 28 iulie 2023, astăzi (04.08.2023) a avut loc sedința extraordinară a Consiliului raional condusă de către Nicolae Orlov (fracțiunea PSRM).

Conform ordinii de zi aprobate, în discuție au fost puse 7 chestiuni, dezbătute anterior în comisiile de specialitate și un subiect suplimentar:

1) Cu privire la modificarea deciziei Consiliului raional nr. 6/5 din 15.12.2022 ,,Cu privire la aprobarea bugetului raional pe anul 2023”.

2) Cu privire la corelarea bugetului raional pentru anul 2023.

3) Cu privire la deschiderea cu titlul de excepție a unei singure clase a X-a de liceu în IPLT „B. P. Hașdeu” din s. Olănești.

4) Cu privire la casarea unor mijloace fixe utilizate de instituțiile de învățământ din raion.

5) Cu privire la organizarea şi desfăşurarea încorporării în rîndurile Forţelor Armate ale Republicii Moldova şi în serviciul civil (de alternativă), toamna 2023 – iarna 2024 a recruţilor născuţi în anii 1996 /II jumătate/-2005.

6) Cu privire la modificarea decizia Consiliului raional nr. 6/3 din 26.11.2019 „Cu privire la componenţa nominală a comisiilor consultative de specialitate ale Consiliului raional Ştefan Vodă”.

7) Cu privire la desemnarea candidaților membrilor pentru constituirea consiliului electoral de circumscripție de nivelul al doilea.

8) Cu privire la acordul de dare în locațiune a unui spațiu, proprietete publică a Consiliului raional,,.

Pe marginea celor discutate au fost aprobate deciziile respective. Deciziile vor fi publicate și pot fi văzute pe pagina web a Consiliului raional: https://stefan-voda.md, compartimentul ,,deciziile Consiliului raional,,.

 

Recommended Posts