“Prin artă, educăm spiritul, dezvoltăm sensibilitatea și formăm caractere puternice” /Maria Montessori/

O școală de arte oferă o educație bogată, contribuind la dezvoltarea copiilor în mai multe moduri: cultivă creativitatea, stimulează imaginația și oferă o platformă pentru exprimarea personală.
Pornind de la acest fapt, prin intermediul suportului financiar oferit de către CR Ștefan Vodă și din economiile la bugetul Școlii de Arte “Maria Bieșu”, s-a reușit schimbarea sistemului de electricitate pe trei etaje ale instituției. Totodată, au fost instalate aparate de aer condiționat în 8 clase de studiu și un sistem de recuperare a aerului în sala de coregrafie. Mai mult, prin eficiența distribuirii mijloacelor financiare și donațiile voluntare ale oamenilor, s-a reușit acumularea resurselor financiare în valoare de 450 000 lei pentru reparația acoperișului școlii.

Conducerea raionului Ștefan Vodă apreciază efortul depus a tuturor celor care au contribuit la îmbunătățirea condițiilor de activitate în instituție.
Vom contribui în continuare la formarea perspectivei culturale și vom oferi cadrul necesar pentru explorarea și perfecționarea talentelor artistice deoarece, Școala de Arte își are rolul său crucial în menținerea și transmiterea moștenirii culturale, promovând diversitatea și inovația în domeniul artistic

Recommended Posts