Conducerea raionului vizitează localitățile raionului

Astăzi, 10 ianuarie, președintele raionului, Olga Luchian, vicepreședinții Valeria Cuașnean și Vasile Maxim, însoțiți de funcționarii Consiliului raional (specialiști din diverse domenii) s-au întâlnit cu primarii, angajații din primării, instituțiile publice, au vizitat obiectivele social-culturale din Slobozia, Răscăieți și Purcari.
Vizitele urmăresc scopul evaluării nevoilor comunităților și formarea unei agende comune cu primarii localităților în soluționarea problemelor locale. Această interacțiune directă poate consolida legăturile între conducerea raionului/Consiliul raional și autoritățiile publice de nivelul I, facilitând o mai bună înțelegere a priorităților locale. Iar prin comunicare deschisă, consultări periodice și inițiative comune, se pot identifica soluții mai bune pentru problemele locale, contribuind astfel la dezvoltarea armonioasă a raionului în întregime.
Pe această cale aducem mulțumiri primarilor Mihail Boubătrân (s.Slobozia), Ludmila Zagoreț (com.Răscăieți) și Nicolae Damian (com.Purcari), consilierului Iurii Stoica, pentru receptivitate și deschidere spe colaborare, ce este esențială pentru a asigura o guvernanță locală sustenabilă și pentru a satisface nevoile variate ale comunității

Recommended Posts