Conducerea raionului a vizitat satele Feștelița și Marianca de Jos.

Joi, 25 ianuarie 2024, conducerea raionului a vizitat satele Feștelița și Marianca de Jos.
În dialogul deschis cu primarii și reprezentanții comunităților vizitate, s-au discutat diverse teme, de la priorități locale și proiecte de dezvoltare la abordarea problemelor comunităților. S-au dezbătut idei pentru îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor publice, educației și a altor aspecte relevante pentru locuitorii satelor respective. Este important ca acest schimb de idei să promoveze colaborarea și să conducă la soluții concrete pentru beneficiul comunitățiilor.
Vizitele instituțiilor publice s-au dovedit a fi o practică utilă pentru a le înțelege mai bine nevoile. Aceste vizite pot oferi oportunitatea de a discuta direct cu angajații, de a identifica problemele specifice ale fiecărei instituții și de a evalua modurile în care administrația raională le poate oferi sprijin.
Aducem mulțumiri primarilor Nicolae Tudoreanu (Feștelița) și Stirbu Ruslan (s.Marianca de Jos) pentru receptivitate și deschidere. Urmare discuțiilor noastre, cu siguranță, așteptăm cu interes o colaborare strânsă și suntem deschiși să lucrăm împreună pentru realizarea ideilor propuse.

Recommended Posts