A fost consultat proiectul bugetului raionului Ștefan Vodă pentru anul 2023

Astăzi, 02 decembrie 2022, conform agendei au avut loc consultările publice asupra proiectului de decizie pentru aprobarea bugetului raional 2023 în contextul asigurării transparenței și participării societății civile în  procesul decizional.

La eveniment au participat: conducerea raionului, funcționari publici, conducători a subdiviziunilor și instituțiilor publice din subordinea Consiliului raional, reprezentanții societății sivile.

 

A debutat evenimentul cu un cuvând de salut al președintelui raionului, Vasile Maxim. Șefa Direcției administrație publică, Aliona Muntean, a adus la cunoștință regulile d edesfășurare a consultărilor.

 

Doamnele Caliman Ina, șefa Direcției finanțe și Ceban Elizaveta, detaliat și argumentat au prezentat Proiectul bugetului raional pe anul 2023.  Unii din cei prezenți au intervenit cu luări de cuvânt.

Propuneri și sugestii pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 14.12.2022, pe adresa dlui Ion Țurcan (secretarul Consiliului raional Ștefan Vodă), pe adresa electronică: dapstvoda@gmail.com, la numărul de telefon 024222057 sau pe adresa Consiliul raional Ștefan Vodă, situat pe adresa or.Ștefan Vodă, str. Libertății, nr.1.

Propunerile și sugestiile  formulate vor fi examinate în cadrul comisiilor consultative de specialitate, apoi aprobate în cadrul ședinței Consiliului  raional, care va avea loc pe data de 15 decembrie curent.

Cartea 2023- imagini

 

 

Recommended Posts