Angajamentul comun în direcția unei creșteri sustenabile a bunăstării comunității

În ziua de 11 decembrie 2023, conducerea raionului s-a întâlnit la masa rotundă cu primarii localităților și șefii subdiviziunilor/instituțiilor din subordinea Consiliului raional.

În debutul ședinței, președinta raionului, Olga Luchian a anunțat obiectivele conducerii raionului pentru următorii patru ani și a îndemânat aleșii locali la consolidarea eforturilor prin stabilirea priorităților comune, totodată făcând apel la colaborare în scopul dezvoltării economice, infrastructurii și calitatății vieții în raionul Ștefan Vodă.  

Cei prezenți au salutat inițiativă dnei președinte a se întâlni cu primarii pentru a aborda și discuta problemele specifice ale raionului, subliniind că astfel de întâlniri sunt esențiale pentru o colaborare eficientă între administrația raională și cea locală, facilitând discuția și găsirea soluțiilor la problemele comunității. Această abordare poate contribui la o mai bună gestionare a nevoilor locale și la dezvoltarea durabilă a raionului.

Este încurajator că primarii au venit cu propuneri și angajamentul comun în direcția unei creșteri sustenabile a bunăstării locale, ce va contribui semnificativ la procesul decizional și la găsirea soluțiilor eficiente pentru problemele raionului. 

Recommended Posts