Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova – marcată în raionul Ștefan Vodă!

Azi, 14.06.2024, în incinta Școlii de arte ”Maria Bieșu “, a avut loc evenimentul cu prilejul aniversării a 32 ani de la fondarea Autorității de frontieră a Republicii Moldova. La acest eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai altor instituții publice, precum  Vicepreședinta raionului, doamna Valeria Caușnean, și șeful-adjunct a Oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, domnul Radu Bîrna.

Discursurile susținute au evidențiat importanța și rolul crucial pe care Poliția de frontieră îl are în protejarea granițelor țării, precum și în asigurarea securității naționale. Pentru disciplina și rezultate în serviciu colaboratorilor Direcției regionale Est a Poliției de Frontieră au fost înmânate Diplome de apreciere, conform Dispoziției Președintei raionului Ștefan Vodă.

Menționăm, că anual, la data de 10 iunie se sărbătorește ziua Poliției de frontieră a Republicii Moldova.

Prin urmare îi  felicităm pe toți cei implicați în activitatea Poliției de frontieră a Republicii Moldova cu ocazia acestei aniversări și le dorim succes în continuare în misiunea lor de a asigura securitatea și protecția granițelor țării noastre!

Recommended Posts