Noutăți

Ziua ușilor deschise la IP Incubatorul de afaceri din Ștefan Vodă

colaj-usi-deschiseÎn contextul săptămânii de afaceri în Republica Moldova „Moldova Business Week”, ediția 2016, la 5 octombrie curent în IP Incubatorul de Afaceri din Ştefan Vodă s-a desfășurat Ziua Uşilor deschise. La eveniment au participat ministru tineretului și sportului, Victor Zubcu, și dl Nicolae Molozea, președintele raionului. Antreprenoriatul ca cultură reprezintă un model inteligent prin care generația tânără nu doar crește corect dar și se dezvoltă inteligent, a menționat dl Victor Zubcu în luarea de cuvânt.

Misiunea Incubatorului de Afaceri din Ștefan Vodă a fost determinată să acorde suport întreprinderilor începătoare, astfel contribuind la cele trei aspecte de dezvoltare social-economică – crearea locurilor de muncă, îmbunătățirea nivelului de trai a populației și creșterea economică a localității.

Astfel, vizitatorii au făcut cunoştinţă cu profilul de activitate a instituţiei, cu Programele Naţionale de susţinere a antreprenorilor oferite de Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), au cunoscut antreprenorii/rezidenţi din cadrul IP IASV, au putut procura şi viziona produsele tinerilor antreprenori, meşterilor populari şi artiştilor plastici din raionul Ştefan Vodă.

Totodată în cadrul evenimentului tinerii antreprenori au beneficiat de instruire cu tematica „Managementul timpului” alături de dna Ludmila Stihi, reprezentant ODIMM.

Tatiana Cuclenco, administrator al IP IASVimg_5930 img_5932 img_5935 img_5938