Noutăți

Ziua Sportivului

La 21 mai 2022, s-a desfășurat Ziua Sportivului – cel mai însemnat eveniment al anului în domeniu. Astfel, fost dat startul Sezonului Sportiv 2022.

Evenimentul amplu a avut loc pe stadionul din or.Ștefan  Vodă, demarând cu marșul echipelor venite din localitaţi.

După alinierea sportivilor și intonarea Imnului de Stat, cei prezenți au fost salutați de Vasile Maxim, președintele raionului, care a subliniat importanţa evenimentului chât și a sportului, respectiv a modului sănătos de viață pentru fiecare. Totodată, dl președintele a dorit succese participanților la competiţii asigurând că administrația publică locală  și  în continuare va contribui la dezvoltarea sportului în raion.

Venedict Lutenco, reprezentantul confederaţiei sindicale din Republica Moldova în raionul Ștefan  Vodăan la fel a salutat sportivii, dorind ca să învingă cei mai tari.

Grigore Vorfolomei, directorul Scolii Sportive și arbitrul principal a adus la cunoștință probele și condițiile de participare, iar odată cu aceasta anunţând start  întrecerilor.

Programul competiţiilor a cuprins mai multe probe. Sportivii și-au  încercat puterile la lupta națională trânta, volei, mini-fotbal, jocurile  șah și dame, alergatul la diferite distanțe, armresling și ridicarea greutății.

Câștigătorii competiţiilor  au fost premiaţi cu medalii, cupe, diplome și cadouri.

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă de concurentă, performanță, dar și prietenie.