Noutăți

Ziua financiarului consemnată la Consiliul raional

Tradiţional, la 15 august se sărbătoreşte ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova nr.216 din 12 iulie 1999. Cu acest prilej, la Consiliul raional Ștefan Vodă, au fost invitați angajații direcției finanțe, acei care sunt implicaţi în dezvoltarea continuă a sistemului financiar al raionului Ștefan Vodă.

Dl Nicolae Molozea, președintele raionului, în luarea sa de cuvânt a subliniat că în ultima perioadă în sfera finanțelor s-au înregistrat succese mari, impactul pozitiv fiind simțit de întreaga comunitate raională. Între conducerea raionului și direcția finanțe există o conlucrare constructivă și eficientă, finanțele publice fiind gestionate corect, după destinație. Orice sector al economiei înregistrează succese doar atunci când este administrat de oameni competenţi şi capabili. „Vă mulțumesc din suflet pe toți și fiecare în parte pentru munca depusă, profesionalism înalt și devotament. Vă doresc sănătate bună, succese mari și împliniri frumoase întru binele cetățenilor raionului”, a conchis președintele raionului, înmânând sărbătoriților flori în semn de profundă recunoștință și apreciere înaltă a activității angajaților direcției finanțe și specialiștilor din domeniu. Conform dispoziției președintelui raionului, angajații direcției finanțe vor primi un premiul bănesc.

Cu un mesaj de felicitare din partea sindicatului funcționarilor publici, diplome și premiu bănesc a venit în fața sărbătoriților dl Ion Mustafenco. Au urat financiarilor tot binele din lume reprezentanții Direcţiei deservire fiscală Ștefan Vodă, mulțumind cu un buchet de flori pentru conlucrare rodnică.