Noutăți

Ziua copiilor la Ștefan Vodă

Una din cele mai frumoase și așteptate sărbători este Ziua copiilor care se sărbătorește în fiecare localitate a raionului.

Și în Ștefan Vodă în această zi e mare sărbătoare. În scuarul de lângă Consiliul raional se adună toți picii urbei, însoțiți de părinți și bunei, rude și prieteni. Nu poți lua ochii de la acești copii frumoși în haine de sărbătoare fețele sclipitoare a cărora radiază de bucurie.

Echipa „Fondului pentru tineri Ștefan Vodă”, inițiatorul și organizatorul principal al festivității, ghidată de către dra Adelina Barbăneagră și dl Șergiu Bulgari, s-a străduit să organizeze cele mai diverse activități și concursuri pentru copii, premiind învingătorii și cei mai activi participanți. S-au alăturat la organizatori primăria urbei și organizația sindicală a funcționarilor publici, oferind copiilor cadouri dulci și premii.

Au fost alături de copii și dl Nicolae Molozea, președintele raionului, dl Vasile Gherman, vicepreședintele raionului. Consiliul raional, conducerea raionului au grijă mare de copii, fac tot posibilul pentru a crea cele mai bune condiții în grădinițe și instituțiile de învățământ. Mai mult, „Fondului pentru tineri Ștefan Vodă” ca și Consiliul raional al elevilor este susținut financiar de Consiliul raional.

Mulțumirea și fericirea în ochii copiilor care a înveșnicit camera de luat vederi vorbesc de la sine: sărbătoarea a adus multă bucurie picilor de diferite vârste. Au fost mulțumiți și părinții pentru clipele frumoase trăite de odraslele lor. Spre regret, Ziua copiilor ca și ziua de naștere se serbează numai odată în an…