Noutăți

Zâna Iarnă, bun venit!

Copiii sunt ființele care știu să se bucure de momentele trăite , care prin exemplul lor de bunăvoință, empatie și sinceritate ne oferă zilnic o adevărată lecție.

Pe data de 4 decembrie  anul curent, beneficiarii de la Centrul  pentru copii aflați în situație de risc si de la Centrul pentru copii și tineri cu dizabilități fizice, au avut prilejul de a se bucura și distra în cadrul activității  de socializare și incluziune  „Zână iarnă, bun venit!” .  Așa am fost primii care au dat startul mult așteptatelor sărbători de iarnă. De la eveniment nu au lipsit cântecul , dansul și buna dispoziție. Copiii din tot raionul au manifestat talent,  ingeniozitate și spirit de echipă.

Deja a devenit tradiție ca de sărbători sa avem alături persoane nobile și generoase.  Mulțumim enorm Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei, voluntarilor  organizației de femei „SorOptimist” și dnei  Ana Bolozan are au contribuit cu dulciuri și cadouri .

A fost o activitate feerică care a readus spiritul și  magia sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor  și ne-a demonstrat că viața își are farmecul ei, numai depinde cu ce ochi  o privești!