Comunicate Noutăți

Vizitele de lucru a conducerii raionului

Începând cu data de 24 februarie, conducerea raionului în persoana președintelui Vasile Maxim și a vicepreședintelui Vladimir Baligari, însoțiți de către Raisa Burduja, șefa Direcției generale educație și Natalia Nichitovschi, specialist principal la Direcția construcții, gospodărie comunală și drumuri, a întreprins o vizită de lucru în satele Ștefănești, Volintiri, Copceac și Brezoaia.

Scopul vizitelor a ținut de documentarea cu condițiile de funcționare a instituțiilor de învățământ subordonate Consiliului raional. În cadrul întâlnirilor cu managerii instituțiilor, au fost trecute în revistă problemele stringente ale instituțiilor și posibilitățile de rezolvare a acestora, reeșind din capacitățile real existente.

Totodată, președintele raionului și-a propus să discute la fața locului și cu primarii localităților vizitate. Edilii au împărtășit din obiectivele, succesele, dar și problemele cu care se confruntă comunitățile. Bineânțeles că, rezultatul discuțiilor avute nu ar fi unul de rezolvare a tuturor problemelor existente în localități, însă cunoașterea nevoilor și consolidarea eforturilor comune în beneficiul cetățenilor, aduce foloase.

În următoarele zile, asemenea vizite de lucru vor fi organizate în toate localitățile raionului.