Noutăți

Vis frumos de primăvară, închinat Femeii

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii colectivul școlii de arte „Maria Bieșu”, inclusiv filialele, a adus în dar doamnelor și domnișoarelor un prezent muzical de o frumusețe rară. Concertul festiv cu genericul „Mama – cea mai perfectă capodoperă a lui Dumnezeu” s-a desfășurat în casa de cultură Ștefan Vodă.

Organizatorii – școala de arte și direcția cultură, tineret, sport și turism – împreună cu sponsorii din ramura sindicală drept din start au creat o atmosferă de sărbătoare, dăruind omagiatelor câte o floare. Decorul cortinei cu chipul feminin și o mulțime de flori emana căldura și dragostea față de femeie-mamă a celor care au creat acest tablou perfect.

Președintele raionului, dl Nicolae Molozea, a venit în scenă cu un mesaj de felicitare pentru toate femeile raionului, vorbind frumos despre multiplele ipostaze ale femeilor și mulțumindu-le pentru aportul lor în sfera socială și economică. Coșul cu flori de primăvară, adus în dar sărbătoritelor, au întruchipat acea dragoste și stimă cu care a vorbit președintele raionului despre Femeie.

Programul artistic a concertului a fost vast și variat, discipolii școlii de arte demonstrând că sunt cu adevărat talentați și arta frumosului a devenit o parte indispensabilă a vieții lor. Tinerii artiști care au evoluat pe scenă prezentând diferite genuri de artă s-au învrednicit de cea mai înaltă apreciere din partea spectatorilor – aplauze furtunoase și numeroasele „bravo!”.

În rubrica „Galerie foto” au fost plasate unele secvențe de la acest eveniment cultural de anvergură.