Noutăți

Veteranii minifotbalului din Olănești au câștigat Cupa turneului raional

La 26 februarie s. Purcari a găzduit turneul „Cupa raionului la minifotbal între echipele de veterani”. Echipele de fotbaliști din satele Răscăieți, Carahasani, Cioburciu, Olănești, Purcari, or. Ștefan Vodă și echipa Poliției de frontieră au jucat în două grupe pe terenul cu acoperire artificială. Suporterii care au venit la stadion să susțină echipa s. Purcari n-au rămas dezamăgiți, deși echipa-gazdă n-a ieșit în final, deoarece meciurile disputate au fost frumoase, cu multe momente impresionante și goluri bătute.

Pentru locul III au jucat fotbaliștii din Ștefan Vodă și polițiștii de frontieră. Soarta meciului au hotărât loviturile de penalti – au învins polițiștii. În finală s-au întâlnit echipele din Olănești și Răscăieți care au ocupat locul I în grupa sa. Și aici loviturile de penalti au pus punctul pe „i”, cupa câștigând fotbaliștii din Olănești. Învingătorii au fost decernați și cu medalii și 3 mingi de fotbal. Pentru locul II echipa din Răscăieți a câștigat medalii, diplomă și 2 mingi, iar acei de la Poliția de frontieră au fost decernați cu medalii, diplomă și o minge de fotbal.

Organizatorii și participanții turneului sunt recunoscători dlui Serghei Boiștean, primarului de Purcari, pentru găzduire și ospitalitate.

Ghenadie PALANCEAN, președintele ARF Ștefan Vodă