Asistență Socială și Protecția Familiei Noutăți

Un gest apreciat de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Actele de binefacere, acordarea de asistență (gratuită sau în condiții preferențiale) celor care au nevoie de ea înseamnă caritate. Aceasta se distinge ca o manifestare a compasiunii față de aproapele și datoria morală de a se grăbi în ajutorul celor care au nevoie de el.
Caracteristica principală a carității este alegerea voluntară a tipului, timpului și locului, precum și conținutul asistenței.
În scopul consemnării acestei Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități (3 decembrie 2022), Serviciul social ,,Asistența personală” din cadrul Direcției generale asistență socială și protecție a familiei Ștefan Vodă, a venit cu un apel către Salonul de frumusețe ,,Doina” în persoana directoarei, Pînzari Rita.
Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, demonstrând receptivitatea imediată.
Astfel, cu multă bunăvoință și generozitate din partea Doamnei directoare, cât și a întregului colectiv al Salonului, au fost acordate servicii de frumusețe beneficiarilor Serviciului ,,Asistență personală,,.
Pe această cale, aducem sincere mulțumiri Doamnei Rita Pînzari și angajaților salonului de frumusețe ,,Doina” pentru actul de binefacere mult apreciat.