Noutăți

Ultimul sunet de clopoțel

La 31 mai 2017 în toate instituţiile de învățământ preuniversitare din raionul Ștefan Vodă au sărbătorit „Ultimul sunet”. În cadrul manifestaţiilor prilejuite de sfârșirea anului de studii au participat, pe lângă profesori, părinţi şi elevi, reprezentanți ai Consiliului raional Ștefan Vodă.

Festivităţile au început cu cuvinte de salut din partea directorilor de instituţii Cu mesaje de felicitare pentru profesori şi elevi cu prilejul încheierii anului de studii au venit şi reprezentanţii Consiliului raional Ștefan Vodă, urându-le vacanţă plăcută, iar absolvenţilor succese pe viitor. La fel elevii au fost felicitaţi şi din partea profesorilor şi părinţilor.

În cadrul activităţilor elevii au prezentat programe festive, în care i-au felicitat pe ceilalţi colegi ai lor, au mulţumit profesorilor şi părinţilor, au recitat poezii, au dansat, au cântat.

În cele din urmă, careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet al clopoţelului pentru acest an.

Domnul Nicolae Molozea, președintele raionului, a fost prezent la careul solemn al liceului ”Ștefan Vodă” din or. Ștefan Vodă.

Domnul Nicolae Molozea a mulţumit pedagogilor liceului pentru munca şi efortul depus la educarea noii generaţii, părinţilor pentru grija, pe care o poartă copiilor, iar absolvenţilor le-a dorit succese frumoase în realizarea visurilor şi năzuinţelor de viitor.

Celor mai buni, celor mai activi elevi și profesori care au obținut performanțe din partea Consiliului raional Ștefan Vodă în semn de recunoștință și înaltă apreciere au fost înmânate diplome de onoare, premii bănești și trofee.

Lacrimi de nostalgie și flori de dor au decorat sărbătoarea, oferind dimensiune valorică clipei, ce a condensat în sine reverența pentru dascăli și o fărâmă din merindea veșniciei.

Înainte e o vacanță plină de impresii, provocări! Mult succes!