Noutăți

Turneul veteranilor la minifotbal

La 16 februarie curent, în s. Purcari s-a desfășurat campionatul raionului la minifotbal la care au participat 6 echipe de veterani cu vârsta după 35 de ani. În prima grupă au jucat fotbaliștii din Răscăieți, Olănești și Purcari, în al doilea – cei din Ștefan Vodă, Carahasani și Cioburciu. A fost prezent la acest turneu, de data aceasta  în calitate de suporter, dl Nicolae Molozea, președintele raionului, principalul promotor al sportului în raionul Ștefan Vodă. De menționat că toate turneele sportive de nivel raional sunt finanțate de Consiliul raional Ștefan Vodă.

Pentru locul I-II au luptat cu dârzenie echipele veteranilor din Ștefan Vodă și Răscăieți, bafta sportivă surâzând sportivilor din centrul raional care au învins adversarii cu scorul 3:2. Fotbaliștii din Olănești în finală au câștigat cu scorul 3:1 de la echipa din Carahasani. Astfel, Cupa a plecat la Ștefan Vodă, fotbaliștii fiind decernați cu medalii, diplome și tricouri cu logoul turneului. Pentru locul II (Răscăieți) și III (Olănești) echipele de veterani au fost menționați cu medalii, diplome și tricouri.

Au fost desemnați de către organizatori cei mai buni fotbaliști ai turneului: Alexandru Drugălău din Carahasani, Vasile Cojocari din Răscăieți, Alexei Nistor din Purcari și Gheorghe Gojan din Olănești.