Noutăți

Tinerii talentați premiați în cadrul concursului „Ștefan Vodă are talente”

 

La data de 17 martie curent, în incinta IP LT „Ștefan Vodă” or. Ștefan Vodă, a fost desfășurată ediția a doua a concursului „Ștefan Vodă are talente” cu genericul „Pe aripile tinereții”. Concursul s-a desfășurat la inițiativa Consiliului raional al elevilor sub egida Direcției generale educație și în parteneriat cu Fondul pentru tineri Ștefan Vodă. Anul acesta, elevii claselor a VII-IX din 17 instituții de învățământ ale raionului Ștefan Vodă și-au demonstrat aptitudinile și au muncit din greu, concurând pentru titlul de „Cel mai talentat” la cele două categorii: cântec și dans.

Potrivit punctajului acordat de juriu învingători au devenit: la categoria cântec – eleva Tudorică Evelina din gimnaziul „Alexandru cel Bun” s. Slobozia,  la categoria dans – elevii Nirean Ana și Ceban Vlad din IP LT „B.P.Hașdeu” s. Olănești.

Totodată au fost acordate un șir de alte premii speciale din partea Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă, precum: premiu pentru cea mai originală costumație Ischenderov Cătălina din gimnaziul „Ștefan Culea” s. Tudora (categoria cântec) și Morari Chita din gimnaziul „Mihai Eminescu ” s. Antonești (categoria dans);

premiu pentru cea mai originală prestație scenică Brăguță Daniel din gimnaziul „Mihai Viteazul” s. Carahasani (categoria cântec) și Zmeu Andreea din gimnaziul din s. Popeasca (categoria dans); premiul „Simpatia Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă”Muntean Cristina din IP LT „Maria Bieșu” din s. Volintiri.

Le mulțumim tinerilor pentru participare activă, creativitate și trăirile lor pozitive resimțite și în sală. Concursul a descoperit cu adevărat mici talente care duc mândria raionului nostru și peste hotarele acestuia. Felicitări organizatorilor, câştigătorilor şi tuturor participanţilor la acest frumos eveniment.

Vlada GUŢU, preşedinte Consiliului raional al elevilor