Noutăți

„Suntem mândri de voi”

La 29 ocotmbrie 2019 elita elevilor raionului a fost invitată la Consiliul raional. Motivul a fost unul plăcut: elevilor a fost înmânată bursa Consiliului raional pentru 4 luni. La eveniment au fost prezenți vicepreședinții raionului dnii Vasile Gherman și Alexandru Pavlicenco și dna Raisa Burduja, șefa direcției generale educație.

Dna Burduja a informat că în anul 2019 Consiliul raional a alocat o 100 mii lei pentru susținerea elevilor performanți din raion. Comisia raională a selectat 22 de bursieri care au întrunit toate cerințele stipulate în Regulament. Au fost luate în calcul nu doar reușita școlară a elevilor, dar și participarea lor activă în diferite activități culturale, științifice, de voluntariat, sportive la nivel de raion, țară și cel internațional.

„Noi suntem mândri de voi, deoarece sunteți cei mai buni din raion, ați atins performanțe frumoase în cele mai diverse domenii de activitate, aveți o poziție civică activă” – acesta a fost laitmotivul mesajelor de salut rostiți de dl Gherman și dl Pavlicenco. „Punctualitate și disciplina sunt calitățile care o să vă ajute mult în viață”, a fost sfatul dlui Gherman. „Sunt sigur că sunteți capabili să deveniți persoane de succes oriunde, dar îmi doresc mult ca să rămâneți acasă, în Moldova care are nevoie mare de tineri deștepți și talentați”, a spus dl Pavlicenco.

Viața e imprevizibilă, cine știe unde îi va duce destinul pe acești tineri deștepți și frumoși, însă vor rămânea în amintirea lor pentru totdeauna clipele de neuitat legate de școală, colegi, baștină. Succese și noi performanțe!