Noutăți

Succes triplu la MusicForKids International Festival

În perioada 3–5 august 2018, parcul Palas din or. Iași a găzduit cea de-a IX-a ediție a MusicForKids International Festival.

Pe scenă au urcat cele mai bune voci tinere ale României, dar și din țări precum: Israel, Italia, Turcia, Bulgaria, Malta, Franța, Kîrghizstan, Rusia și Republica Moldova. Duminică, de la ora 17.00, a avut loc gala de premiere.

Concurenții au trebuit să impresioneze juriul cu talentul lor prin „group cathegory” (duets, trio, etc.) sau „pop opera cathegory”. Juriul ca și în edițiile precedente a fost format la dublu: juriul mare și juriul mic. Președintele acestora a fost Cătălin Dascălu, impresar. Atmosfera a fost deosebită, iar participanții veniți din Rusia, Bulgaria sau R. Moldova au fost foarte încântați, fie ca au pierdut sau au câștigat.

Din partea Republicii Moldova a participat Arina Bădulescu din Ștefan Vodă calificata la acest festival în urma unei preselecții care a avut loc la Iași pe 6 mai 2018. Arina a participat la doua categorii: ca solist în categoria 14-17 ani și în categoria „Family group” împreuna cu tatăl său Alexandru și la ambele categorii au luat Premiul Mare. Grupul „MUSIC SHOW” din care face parte și Arina Bădulescu a ocupat la acest concurs prestigios locul doi.

Felicitări pentru Arina și Alexandru Bădulescu, membrii grupului „MUSIC SHOW” Elena Deliu, Ariana Arpentii, Alexandra Lașco, Anastasia Muntean, Arina Bădulescu, părinții tuturor participanți! Felicitări și sincere mulțumiri pentru pedagogii școlii de arte din s. Olănești Eugen Pahomov care a pregătit-o pe Arina Bădulescu și Ecaterina Gherasimovici, conducătorul grupului „MUSIC SHOW”. Bravo! La mai mult și la mai mare!

Valentina GORNOSTALI, IP „Prier”

Документ Microsoft Word (2)