Noutăți

Străzile din or. Ștefan Vodă în proces de reabilitare

9 mln 200 mii lei – sursele financiare din Fondul rutier raional și adaos la programul național „Drumuri bune pentru Moldova-1” – au fost preconizate încă în anul 2018 pentru reparația acceselor de pe strada 31 August și a unor străzi deteriorate din or. Ștefan Vodă. Efectuarea reparației în ajun de iarnă a fost imposibilă din cauza timpului nefavorabil, astfel, lucrările s-au început în primăvara anului curent. Executorul, firma care a câștigat licitația, „Rutador” deja a reabilitat strada Alexandru cel Bun, la moment se lucrează pe străzile Livezilor, Serghei Lazo, Boris Glavan, se repară accesele de pe str. 31 August, spre str. Ștefan cel Mare, în ultimul timp va fi reparată str. Ștefan cel Mare.

Lucrările de reparație sunt ținute la control de către dl Iurie Moiseev, președintele raionului, monitorizarea o efectuează și direcția construcții, gospodărie comunală și drumuri a Consiliului raional, condusă de dl Iurie Afanasiev.

Locuitorii străzilor nominalizate sunt mulțumiți, ceilalți trăiesc cu speranța că va veni sărbătoarea și pe ulițele lor…