Noutăți

Ștefan Vodă, mai frumos ca altădată

Fotografiile (majoritatea) publicate îi aparțin lui Leonid Ardeleanu, omul care este îndrăgostit în orașul natal, în oamenii lui, în arta fotografiei. Orice schimbare în peisajul naturistic sau făurit de mâna omului este înveșnicită de acest artist foto și admirată de mii de vizitatori ai grupului de pe Facebook „Cronica secolului XXI. Or. Ștefan Vodă”. Rămâne să admirăm imaginile încântătoare și să mulțumim celor care depun eforturi pentru a face orașul nostru mai frumos, mai confortabil pentru locuitori de toate vârstele – primăriei Ștefan Vodă, angajaților de la salubrizare, echipei de elaborare și implementare a proiectelor, locuitorilor urbei care amenajează frumos curțile, păstrează curățenia.

Un mulțumesc aparte pentru compoziția multicoloră de flori care bucură ochii trecătorilor cu frumusețea sa tomnatică instalată chiar astăzi lângă oficiul poștal. „Niciodată n-a fost în orașul nostru așa de frumos!” – a exclamat o femeie tânără admirând cu plăcere florile.

Spre regret, cineva să bucură din tot sufletul, apreciind multiplele schimbări spre bine, dar alții încearcă să distrugă, să strice, să fure… În cel mai scurt timp vor fi instalate în oraș camerele de luat vederi și răufăcătorii identificați vor primi pedepse pe potriva faptelor lor rele. Doresc la toată lumea bunul simț și cumsecădenie!

În pofida tuturor greutăților, viața e frumoasă!

Valentina GORNOSTALI, IP „PRIER”