Anunțuri Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

Start înscrierii la concursul ”Premiul calității” pentru anul 2020

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită să participați la concursul ”Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” pentru anul 2020.

Fiind deja la cea de-a 7-a ediție, concursul a devenit unul de anvergură naţională, scopul căruia este de a contribui la conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor. Astfel, în urma participării compania îşi asigură consolidarea și amplificarea prestigiului în rândul consumatorilor și societății în ansamblu.

La concurs sunt invitate să participe companii din țară, indiferent de forma juridico-organizațională, numărului de angajați și volumul producției. Participanții concursului vor avea posibilitatea de a examina realizările în domeniul managementului calității în comparație cu a concurenților și evidenția punctele slabe și căile de perfecționare.

Taxă de înregistrare: pentru întreprinderile cu până la 49 de angajați- 2500,00 lei, pentru cele cu angajați de la 49 la 249 – 4200,00 lei, pentru întreprinderile cu mai mult de 249 angajați – 5400,00 lei, pentru întreprinderile care prestează servicii de interes economic general -7200,00 lei, inclusiv TVA -20%.

Premiile concursului oferă Laureaţilor și Diplomaților imaginea unui lider, reputația unei organizații fiabile care prestează servicii competitive şi de înaltă calitate.

Etapele concursului:

  • 04 februarie 2021- lansarea concursului;
  • 31 martie 2021- încheierea etapei de primire a cererilor de participare;
  • 9 aprilie 2021 – încheierea etapei de primire a pachetelor de prezentare;
  • 05-16 aprilie 2021 – desfășurarea sondajului în rândul consumatorilor;
  • 12-29 aprilie 2021– lucrul grupului de experți și a comitetului organizatoric;
  • Mai/Iunie 2021- Ceremonia Oficială de premiere a învingătorilor în concurs.

Companiile interesate de a participa la concurs sunt rugate să prezinte formularele de participare completate, la sediul CCI a RM sau să le expedieze la adresa de e-mail: tatiana.ranga@chamber.md , până la data de 31 martie 2021.

Informaţii suplimentare: Direcţia Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții. Persoană de contact: Tatiana Ranga, tel.: 022 23 84 10, 068 36 24 50.

Setul de documente și regulamentul concursului:

REGULAMENTUL CONCURSULUI   ”PREMIUL PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂȚII PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR” PENTRU ANUL 2020

MODELUL ŞI CRITERIILE DE EXCELENŢĂ ALE PREMIULUI  PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII

CERERE DE PARTICIPARE LA CONCURSUL  PREMIUL PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂȚII – 2020

ANCHETA-DECLARAŢIE A PARTICIPANTULUI LA CONCURSUL  PREMIUL PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII-2020

Notă: setul de documente necesare pentru participare la concurs pot fi descărcate de la următorul link: https://chamber.md/start-inscrierii-la-concursul-premiul-calitatii-pentru-anul-2020/