Anunțuri Noutăți Servicii Desconcentrate

Serviciul Fiscal de Stat lansează un Program de Stagiu pentru studenți

Dacă ai abilități de comunicare și lucru în echipă, capacitate de organizare a timpului și realizare a sarcinilor, te invităm în echipa Serviciului Fiscal de Stat.

Serviciul Fiscal de Stat oferă studenților oportunitatea desfășurării Stagiului cu posibilitatea angajării ulterioare în câmpul muncii. În acest sens, autoritatea fiscală anunță despre inițierea procedurii de selectare a candidaților pentru participare la Stagiu pilot pentru studenții/masteranzii din cadrul instituțiilor superioare de învățământ.

Stagiul va fi bazat pe studii de caz, brainstorming, examinarea cazurilor reale și integrarea în echipele care lucrează la soluționarea cazurilor.

Pentru participare, candidații trebuie să prezinte următoarele documente:

  • curriculum vitae (model Europass);
  • copia buletinului de identitate;
  • scrisoare de intenție;
  • scrisoare de recomandare.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită setul de documente la adresa de email: cadre@sfs.md în perioada 03 – 22 mai 2022.

Pentru informații suplimentare, contribuabilii pot accesa pagina-web a Serviciului Fiscal de Stat www.sfs.md, consulta  Baza Generalizată a Practicii Fiscale, pot apela Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0-8000-1525 (apel gratuit) sau pot apela DDF Ștefan Vodă la nr. de tel. 0242-2-23-50, 0242-93-510, 0242-2-22-70.

sursa:www.sfs.md