Noutăți

Seminar pentru sindicaliștii raionului Ștefan Vodă

„Cerințele în domeniu relațiilor de muncă. Securitatea și sănătatea în muncă” – sub acest generic recent s-a desfășurat un seminar pentru activiștii sindicali din diferite domenii de activitate. În calitate de moderatori au fost dnii Petru Chiriac, vicepreședintele al CNSM, Vasile Siloci, inspector principal al CNSM, Vladimir Gorban, inspector principal al CNSM, Vinidict Lutenco, reprezentant CNSM în raionul Ștefan Vodă.

Pe parcursul seminarului a fost adusă informația despre rezultatele relevante CNSM, situația stării sănătății și securității muncii în zonă și în raionul Ștefan Vodă, rolul comitetelor pentru sănătate în muncă.

În runda de schimb de opinii despre practica de lucru în domeniul sănătății și securității în muncă, antrenarea în procesele tehnologice a zilierilor și adolescenților au vorbit dnii Mihai Mustafenco, reprezentant SRL „Focaro-Agro” s. Copceac, Nicolae Țurcanu, președintele CS „Ștefan Vodă Gaz”, Anatol Zaiaț, președintele CS ÎM „Apă-Canal Ștefan Vodă”, Victor Mârtîneț, președintele CS „Telecom Ștefan Vodă”, Victor Sînchetru, președintele CR Ștefan Vodă FSEȘ.

Seminarul a finalizat cu concluzii și recomandări de rigoare.