Noutăți

Ședința Comisiei de organizare a transportului rutier de persoane prin servicii regulate în traficul raional

Miercuri, 16 februarie (2022) membrii Comisiei raionale pentru organizarea transportului rutier de persoane prin servicii regulate în traficul raional s-au  convocat în ședință.

Conform ordinei de zi, au fost discutate trei chestiuni. Prima fiind Examinarea solicitării Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) cu privire la întreprinderea acțiunilor față de operatorul de transport rutier SRL,,Vinn-Trans-Lux,, în legătură cu neobținerea autorizării de trasnport pentru deservirea serviciului regulat Căplani 7:20 – Ștefan Vodă 13:45.

În urma discuțiilor chestiunii în cauză, membrii Comisiei au decis să nu ia careva hotărâre din motivul lipsei administratorului/reprezentantului SRL ,,Vinn-Trans-Lux,,. Pentru a se expune definitiv asupra solicitări date, Comisia a decis să amâne examinarea pentru o altă zi, cu prezența reprezentantului Agentului Economic.

Următoarele două chestiuni discutate s-au referit la excluderea din Programul de transport rutier raional a unei curse și modificarea orarului de circulație. La demersul APL Copceac (în baza sondajului cu cetățenii), membrii Comisiei au aprobat excluderea cursei Copceac 8:00 – Ștefan Vodă 12:00, prestată doar în ziua de duminică și modificarea orarului de circulație al serviciului regulat Copceac 7:30, 13:00 – Ștefan Vodă 12:00, 17:00, zilele de circulație luni – sâmbătă.