Noutăți

A fost inaugurat Sectorul de poliție nr. 4 Talmaza

La 7 august curent, în satul Talmaza, a avut loc deschiderea, după reparație capitală și dotare în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, a sectorului de poliție nr. 4. Cu un mesaj de felicitare cu ocazia inaugurării sectorului de poliție au venit în fața prezenței șeful Inspectoratului General al Poliției Sergiu Paiu, comisar-șef, șeful Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă Andrei Trofimov,  comisar-șef, vicepreședintele raionului Vladimir Baligari, primarul de Talmaza Eugen Prutean, Ion Țîbîrnac, șeful centrului de sănătate Talmaza, Oleg Malachi, antreprenorul care a reparat edificiu. Vorbitorii au menționat că deschiderea acestui edificiu spațios cu birouri amenajate și dotate cu tehnică performantă va facilita oferirea serviciilor polițienești de calitate, va asigura deservirea locuitorilor s. Talmaza prin intervenție promptă și operativă a polițiștilor.

Aurel Panfil, șeful sectorului de poliție nr. 4, comisar, a mulțumit IGP, Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă, agentului economic, care a executat o reparație la nivel înalt, primarului localității pentru susținere, șefului centrului de sănătate pentru ajutorul acordat și a asigurat că colaboratorii sectorului vor depune efortul maxim pentru îndeplinirea profesionistă a obligațiunilor de serviciu, asigurarea ordinii publicii în localitate, asigurarea drepturilor cetățenilor.

Panglica simbolică la intrarea în sediu a fost tăiată de Sergiu Paiu, șeful IGP, și Andrei Trofimov, șeful IP Ștefan Vodă.

Renovarea sectorului nr. 4 a fost posibilă grație suportului oferit în cadrul Acordului de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Comisia Europeană, privind suportul pentru reforma poliției și Strategia de dezvoltare a poliției pentru anii 2016-2020. Resursele financiare utilizate constituie circa două milioane șase sute de mii de lei.