Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

Satul Căplani a devenit noul partener al Programului USAID Comunitatea Mea

Programul USAID Comunitatea Mea este onorat și le urează bun venit noilor parteneri ai Programului începând cu anul 2023!

În context, Programul Comunitatea Mea anunță despre finalizarea selectării rundei 4 de parteneri ai Programului CM și prezentă lista primăriilor câștigătoare https://www.facebook.com/ProgramulComunitateaMea .

Procesul de selectare a fost minuțios și transparent, ce a inclus:

  • examinarea formularelor de aplicare;
  • întâlniri cu reprezentanții primăriilor preselectate ;
  • analiza informațiilor suplimentare/externe.

În rezultat, au fost selectate 30 de comunități care îndeplinesc criteriile de eligibilitate anunțate anterior și care includ:

  • interesul și angajamentul pentru promovarea transparenței decizionale la nivel local, pentru comunicarea cu cetățenii și pentru colaborarea cu alte localități, alte organisme/instituții și inițiative din domeniul guvernării locale;
  • interesul și gradul de deschidere ale APL-ului către asistența tehnică furnizată de Programul Comunitatea Mea.

Noii parteneri selectați vor beneficia de suport din partea echipei Programului Comunitatea Mea pentru a implementa în Moldova o guvernare mai eficientă, mai transparentă și mai responsabilă față de cetățeni.

În context, Programul spune «într-un ceas bun» și urează mult succes celor 30 comunități selectate, care include și satul Căplani din raionul Ștefan Vodă.

În prezent, numărul partenerilor Programului Comunitatea Mea a ajuns la 123 de primării, inclusiv și alte 3 localități din raion: satul Feștelița, satul Talmaza și orașul Ștefan Vodă!

Vă invităm să vedeți harta integrală și distribuția geografică a partenerilor din Rundele 1, 2, 3 și 4.

Felicitări câștigătorilor selectați în runda 4!

Moloman Sergiu

Direcția economie și atragerea investițiilor