Noutăți

Sărbătorea copilăriei în raionul Ștefan Vodă

Data de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, sărbătoreşte toată lumea. Un șir foarte larg de cele mai diverse evenimente consacrate sărbătorii copiilor au avut loc și în raionul Ștefan Vodă.

Astfel, copiii din toate localitățile raionului s-au bucurat din plin de sărbătoare, deoarece în instituțiile instructiv-educative au fost organizate diverse activități culturale: concursuri, jocuri distractive, starturi vesele etc. Copiii și-au demonstrat talentul de a cânta, recita, dansa, desena, fiind răsplătiți cu aplauze și dulciuri, zâmbete fericite ale părinților și buneilor.

Direcția asistență socială și protecția familiei a organizat o sărbătoare de zile mari pentru beneficiarii centrelor comunitare din Ștefan Vodă și Olănești (vezi foto), familiile asistenților parentali profesioniști, copiii din comunitate. Cu urări de bine pentru copii au venit la aceasta serbare minunată dl Nicolae Molozea, președintele raionului, dl Vasile Gherman, vicepreședintele raionului, și dna Viorica Nastasiu, șefa DASPF. Toți organizatorii merită cea mai înaltă apreciere pentru atitudinea lor sufletească față de beneficiari, pentru străduința lor de a bucura copiii cu soarta deloc ușoară, de a le face viața lor mai luminoasă și mai frumoasă.

Sărbătoarea la centrul de asestență socială s. Olănești a adus multe bucurii beneficiarilor, dar și copiilor din comunitate.  S-au prezentat Gașca Zurli conduși și organizați de către Cristina Pascaluța, Maria Stavarachi și Zinaida Portărescu.