Noutăți

Regăsește-te în istoria raionului!

Începând cu 23 noiembrie, la Incubatorul de Afaceri Ștefan Vodă se desfășoară expoziția de fotografii din cronica raionului din ultimii 10 ani sub genericul „Regăsește-te în istoria raionului”. Toți vizitatorii au posibilitatea să-și ia fotografiile care le-au plăcut donând pentru ele o sumă simbolică, după posibilitate și dorință. Pe sursele bănești acumulate, în ajunul sărbătorilor de iarnă, se vor procura mici cadouri pentru oamenii de vârsta a treia care au stat la temelia raionului.

Această acțiune de caritate este organizată cu prilejul a 55 de ani de la fondarea raionului de către IP „Incubatorul de Afaceri Ștefan Vodă”, „Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă”, dl Leonid Ardeleanu, administratorul platformei online „Cronica secolului XXI”.

Stimați locuitori ai raionului! Nu ratați ocazia de a vizita expoziția, de a vă regăsi în acest vernisaj de fotografii, deoarece au fost înveșnicite clipe foarte frumoase și însemnate din viața de zi cu zi a concetățenilor noștri care deja au rămas în istorie. Aduceți aportul D-voastră în colectarea surselor bănești prin gestul acesta mulțumind celora care au fondat raionul nostru!

Valentina GORNOSTALI, IP „Prier”