Cultură, Tineret, Sport și Turism Noutăți

Provocări și perspective în aplicarea politicilor de tineret

Ministerul Educației și Cercetării, în calitate de autoritate publică centrală cu competențe în domeniul de tineret, în scopul stabilirii relațiilor de comunicare și cooperare între autoritățile publice privind dezvoltarea și implementarea politicilor în domeniu, au organizat astăzi -18 noiembrie, sesiunea de dialog în format online pe subiectul programelor și politicilor de tineret dezvoltare și realizare. Ședința a fost organizată în contextul derulării mai multor programe lansate de către autoritatea publică centrală:

  • Programul de Dezvoltarea Centrelor de Tineret ;
  • Programul de Asistență privind dezvoltarea și consolidarea consiliilor locale ale tinerilor;

 La  întrevedere au participat dl Vladimir Baligari, vicepreședintele raionului, dna Raisa Burduja, șef direcția generală educație, dna Valentina Uța, șef direcția cultură, tineret, sport și turism.

Subiectele propuse pentru discuție au fost foarte reale, participanții intervenind cu idei și propuneri, recomandări. În context, prin cooperare și dialog se propune  promovarea și abordarea consolidată privind  dezvoltarea și aplicarea politicilor de tineret, inclusiv evidențierea angajamentelor, programelor și intervențiilor APL.

Valentina  Uța, Șef DCTST