Noutăți

Programului de Granturi Mici pentru ONG-uri „Cetățeni Activi pentru Protecția Mediului”

Direcția economie și atragerea investițiilor anunță despre lansarea apelului de proiecte pentru ONG-uri din domeniul mediului Programului de Granturi Mici pentru ONG-uri ”Cetățeni Activi pentru Protecția Mediului”.

de către Asociația Obștească (A.O.) EcoContact, cu suportul financiar al Guvernului Suediei.

 A.O. EcoContact  în parteneriat cu Consiliul raional Ștefan Vodă va organiza sesiunea de informare pentru potențialii beneficiari din regiunile geografice eligibile programului care va fi desfășurat în orașul Ștefan Vodă la data de 25 septembrie 2019, ora 10:00; Sala de ședință a Consiliului Raional Ștefan Vodă, str. Libertății, 1.

Experții vor veni cu informații relevante activităților eligibile și criteriilor de selecție ce urmează a fi îndeplinite de către potențialii beneficiari.

Scopul Programului de Granturi Mici  este dezvoltarea capacității comunităților locale pentru a face față provocărilor din domeniul mediului. PGM va susține inițiativele și acțiunile locale menite să soluționeze problemele de mediu cu care se confruntă comunitățile locale, fapt care, pe termen lung, va îmbunătăți nivelul de trai al populației.

Mai multe detalii referitoare la implementare și procedura de raportare pot fi găsite în Ghidul de Implementare PGM.

Termenul limită pentru depunerea cererilor: 06 octombrie 2019

Pentru detalii rugăm să contactați specialiștii Direcția economie și atragerea investițiilor la numărul de telefon: 0242-23029, 060309667 sau la adresa de email: economie.sv@gmail.com.