Noutăți

Program de pregătire pentru antreprenori

Camera de Comerț și Industrie anunță  aplicare deschisă pentru Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Noutatea este că Ministerul Economiei RM preia finanţarea costurilor pentru instruire, în baza Declarației interministeriale, semnate în anul 2014.

Programul este destinat tinerilor manageri din cadrul companiilor moldovenești din orice domeniu de activitate, cu cunoștințe de limbă engleză.

De la lansarea programului şi pînă în present, 238 manageri de la companiile autohtone și-au petrecut stagiul de o lună de zile în Germania la unul dintre cele mai bune Centre de instruire din Germania, au efectuiat vizite de studiu la întreprinderi,  iar peste 60% dintre ei au stabilit și dezvoltat relații durabile de colaborare cu parteneri germani.

Persoanele interesate  pot completa formularele de pe pagina Camerei de Comerț și  Industrie a Republicii Moldova (www.chamber.md ) până pe 10 aprilie curent.  Interviul de selectare a candidaţilor se va desfăşura în perioada 20-21 aprilie 2017. Pentru anul curent este planificat ca circa 40 de manageri să meargă la stagiu.

Pentru o informație suplimentară aflați aici sau contactați 079182883, 022 23 52 94 sau seminar@chamber.md, Inesa Iordatii.