Noutăți

Polițiștii de frontieră în vizită la micii lor prieteni

Recent patru fiice a unui angajat din cadrul sectorului poliţiei de frontieră „Volintiri” al Direcţiei regionale Est au primit în dar o bicicletă. Astfel, copiii vor putea să se bucure de o vacanţă plăcută şi plină de amintiri frumoase.

Angajaţii sectorului poliţiei de frontieră „Tocuz” al Direcţiei regionale Est nu au rămas pasivi la nevoile şi necesităţile celor de la Centrul Comunitar Multifuncţional din satul Ucrainca, oferindu-le produse alimentare.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei regionale Est împreună cu reprezentanţii EUBAM la sfârșitul lunii iulie au vizitat copiii de la Centrul Comunitar de Asistenţă Socială din satul Olăneşti. Astfel, oaspeţii au bucurat copiii cu o trotinetă, multe jucării, rechizite, hăinuţe şi dulciuri, aducându-le un zâmbet pe faţă şi o rază de speranţă. Întâlnirea cu micuţii de la centru nu a fost lipsită de prezenţa patrupedului Poliţiei de Frontieră Ţeia, care a atras toată atenţia şi a adus multe zâmbete pe chipul copiilor. Micii noştri prieteni au pregătit un program de cântece, poezii şi jocuri la care au participat şi angajaţii DR Est şi reprezentanţii EUBAM.

Andriana ŞCERBINA, specialist al serviciului pregătire profesională al secţiei resurse umane a Direcţiei regionale Est, locotenent
100_2859100_2852100_2848100_2832POZE 006100_0536