Noutăți

Polițiștii de frontieră au făcut bilanțul de activitate în anul 2016

Ședința de bilanț pentru anul 2016 al Direcției regionale Est s-a desfășurat în sala de ședințe a școlii de arte „Maria Bieșu”. La adunare au fost prezenți șefii secțiilor și serviciilor din cadrul Direcției regionale Est, șefii sectoarele Poliției de frontieră din subordinea Direcției regionale Est dar și reprezentanții Departamentului Poliției de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne: locotenent-colonel Valentin Fiodorov, șef adjunct al Departamentului; colonel Serghei Todiraș, șef adjunct al Direcției generale control al frontierei; colonel Andrian Margină, șef al Direcției investigații speciale; colonel Oleg Tarasenco, șef adjunct al Direcției generale management operațional; colonel Arcadie Afteniuc, șef al Direcției management logistic și achiziții; locotenent-colonel Ludmila Strat, șef al Direcției generale resurse umane; maior Mihail Pîslăraș, șef al Direcției politici și proiecte de asistență. Tradițional, a luat parte la ședință președintele raionului, dl Nicolae Molozea, și șeful-adjunct al oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, dl Alexandru Baluța.

Dl Ruslan Galușca, șeful Direcției regionale Est, a prezentat un raport amplu cu analiză minuțioasă a tuturor compartimentelor de activitate, folosind diagrame, tabeluri, fotografii în formatul Power Point. Toate indicele de activitate au fost prezentate în comparație cu anii 2014-2015, astfel succesele dar și lacunele în activitate au fost mai vizibile. Dl Galușca a înaintat în fața reprezentanților MAI și unele propuneri pentru îmbunătățirea activității Direcției regionale Est. Fiecare compartiment de activitate a fost analizat și apreciat de către reprezentanții MAI.

Dl Nicolae Molozea în luarea sa de cuvânt a apreciat pozitiv activitatea Direcției regională Est al Poliției de frontieră, subliniind că există o conlucrare sănătoasă a conducerii raionului cu conducerea DRE. Președintele raionului a mulțumit și pentru conlucrarea polițiștilor de frontieră cu administrația publică locală de nivelul I și agenții economici din localitățile raionului care se află la hotarele republicii. Dl Molozea a chemat la stabilirea contactelor și relațiilor și mai bune cu locuitorii raionului, la protecția, în comun cu autoritățile țării vecine Ucraina, a mediului înconjurător, a râului Nistru.

DSC00198