Noutăți

Planul de acțiuni comun a IP Ștefan Vodă , IGSU și PF a dat start!

În zilele de weekend poliția de comun cu salvatorii au desfășurat activități în sectorul de poliție nr. 5 Copceac, și anume în localitățile Copceac, Volintiri, Feștelița, Ermoclia și Popeasca, în vederea asigurării securității cetățenilor în perioada sezonului estival, în special ce vizează siguranța copiilor, întru prevenirea cazurilor de înec în bazinele acvatice.

Totodată atenționăm cetățenii că de la 1 iulie până în prezent în raionul Ștefan Vodă au fost înregistrate 3 cazuri de înec (2 adulți și un minor). Reamintim  că pe teritoriul raionului Ștefan Vodă nu sunt plaje amenajate pentru scăldat.

Dragi părinți!

Nu permiteți copiilor să meargă la scăldat de sine stătător fără însoțirea părinților/adulților! Nu intrați în apă în stare de ebrietate! Dacă nu puteți înota sau înotați rău, nu vă scăldați singuri și nu intrați în apă mai sus de brâu.

Stimați cetățeni!

Având în vedere că situația epidemiologică în raion este complicată și îngrijorătoare, solicităm, în mod insistent, respectarea normelor antipandemice impuse de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătatea Publică. Aveți grijă, siguranța înseamnă viață!