Noutăți

Pentru parteneriate durabile și cu succes

 

Pe tot parcursul mandatului  dl Nicolae Molozea, președintele raionului Ștefan Vodă, acordă o atenţie deosebită dezvoltării relaţiilor cu omologii de peste Prut. Drept dovadă sunt proiectele implementate de către Consiliul raional Ștefan Vodă în colaborare cu Consiliul județean Dâmbovița. La moment în derulare este proiectul în parteneriat cu Consiliul județean Brașov.

Iar în cadrul zilelor orașului Ștefan Vodă, la 28 mai 2018 (când am sărbătorit și Hamul orașului) dl Nicolae Molozea, președintele raionului, a găzduit  la Consiliul raional Ștefan Vodă delegațiile din or. Roman și  comuna Copșa Mică, România.

În mesajul său de salut dl Nicolae Molozea și-a exprimat înalta gratitudine județelor, Guvernului din România pentru susținerea acordată localităților din Republica Moldova.

— Întotdeauna am depus eforturi pentru a consolida relațiile dintre raionul Ștefan Vodă și județele din România. Este foarte important că avem realizări care ne permit să asigurăm cele mai bune condiții de studii în liceul Ștefan Vodă și în viitorul apropiat—în școala primară ”Grigore Vieru”.

În cadrul discuțiilor oaspeții și-au împărtășit frumoasele impresii despre or. Ștefan Vodă și și-au exprimat năzuința în succesul parteneriatelor create.

Menționăm că aceste localități au acorduri de parteneriat cu Primăria or. Ștefan Vodă (cel cu Copșa Mică fiind semnat chiar la 27 mai 2018) și au intenția de a dezvolta un șir de proiecte comune.