Noutăți

Olga Palancean a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de șef al serviciului relații funciare și cadastru

La 8 septembrie curent, la Consiliul raional Ștefan Vodă s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de șef al serviciului relații funciare și cadastru. Au depus dosarele doi solicitanți – Olga Palancean, șef-interimar al serviciului relații funciare și cadastru, și Veaceslav Solomițchii.

Președintele comisiei de concurs, Vasile Maxim, președintele raionului, a informat că după examinarea dosarelor depuse ambii concurenți au întrunit toate condițiile și au fost admiși la concurs. După două probe (proba scrisă și interviu) concursul a câștigat Olga Palancean, acumulând 8,5 puncte.

– În domeniul funciar-cadastral al raionului s-au acumulat multe probleme, soluționarea cărora nu poate fi amânată, a menționat Vasile Maxim, președintele comisiei. Este nevoie de profesionalism înalt, dar și de insistență și perseverență din partea șefului serviciului. Vă dorim succese și realizări frumoase pe tărâmul profesat!

Astfel, urmează ca Olga Palancean, câștigătoarea concursului, să fie susținută de consilierii raionali și numită în funcție de șef al serviciului relații funciare și cadastru.

Valentina GORNOSTALI, IP „PRIER”