Anunțuri Noutăți

ODIMM a dat startul înscrierilor la programul „Femei în afaceri”

Direcţia economie şi atragerea investiţiilor informează că Organizaţia pentru Dezvoltarea sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a dat startul înscrierilor la Programul „Femei în Afaceri” . Începând cu data de 11 martie 2020, femeile antreprenoare la toate etapele  de dezvoltare ale afacerilor pot aplica la una din cele 3 componente de suport ale Programului sus menţionat:

Componenta I:  “Suport la inițierea afacerii”

În cadrul acestei componente femeile pot beneficia de: instruire antreprenorială, mentorat și ghidare. Sunt eligibile femeile care planifică lansarea unei afaceri.

Înscrierea este în regim online  https://bit.ly/39HjDpp

Termenul limită 11 mai 2020

Componenta II ”Suport pentru afacerile nou create” (Concurs de granturi mici) 

Această componentă presupune accesarea de granturi în valoare de până la 165.000 lei pentru companiile înregistrate de la 0 la 24 luni.

Înregistrarea proiectelor investiționale este în regim online https://bit.ly/3aPbSOj

Termenul limită 11 aprilie 2020

Componenta III ”Suport pentru companiile în creștere” (Concurs de granturi mari) 

Această componentă presupune oferirea unei finanțări nerambursabile de până  la 1 649 000 lei pentru companiile active pe piață mai mult de 2 ani, orientate spre export sau exportatoare.

Înregistrarea notelor de concept se efectuează online https://bit.ly/33ateTd

Termenul limită 26 aprilie 2020

Fii în TOPUL FEMEILOR DE SUCCES!

Pentru informații suplimentare accesați linkul https://www.odimm.md/ro/despre-pfa sau contactați-ne la tel 022-22-43-30, 022-22-57-99, email: pfa@odimm.md