Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

ODIMM a dat startul înscrierilor la Programul „Femei în afaceri”

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a dat startul înscrierilor la Programul „Femei în Afaceri”.

FEMEILE, TOT MAI PREZENTE ÎN AFACERI – dovadă clară că acum au mai multe posibilități de afirmare, că acum ele pot fi ajutate să-și construiască o cariera antreprenorială de succes.

Economia Moldovei poate fi condusă și de femei – cu inteligență emoțională, cu atitudine și cu implicare totală.

Programul FEMEI ÎN AFACERI are capacitatea de a reduce din inegalitatea de gen, poate ajuta femeile să obțină abilități manageriale prin dezvoltarea afacerilor, preponderent în zonele rurale, poate spori accesul acestora la resurse, servicii și tehnologii moderne.

Femeile pot avea ambiția de a se ridica la standardele cele mai înalte – cu tenacitate, pasiune, discernământ  – în identificarea oportunităților și marea dorință de a reuși în domeniul afacerilor, care nu aparține doar bărbaților puternici.

ASTĂZI, FEMEILE  SUNT DETERMINATE ȘI MOTIVATE SĂ SCHIMBE LUMEA  AFACERILOR!

Astfel, în perioada 3-31 martie 2021, femeile antreprenoare pot aplica la prima componentă de suport ale Programului sus menţionat “Suport la inițierea afacerii”.

În cadrul acestei componente, femeile pot beneficia de instruire antreprenorială, mentorat și ghidare la elaborarea business planului. Sunt eligibile femeile care planifică lansarea unei afaceri.

Înscrierea este în regim online: https://bit.ly/39HjDpp

ODIMM Vă ghidează prin intermediul unui tutorial video cum să vă înregistrați la această componentă: https://www.facebook.com/odimm.md/videos/206855843952709/

APLICĂ ACUM!

Fii in rind cu femeile de success!Pentru informații suplimentare accesați linkul: https://www.odimm.md/ro/presa/anunturi/4925-odimm-incurajeaza-femeile-din-republica-moldova-sa-devina-antreprenoare

                               Direcția economie și atragerea investițiilor