Asistență Socială și Protecția Familiei

Obiectivele realizate și rezervele în activitatea DASPF

La data de 29 ianuarie curent la direcția asistență socială și protecția copilului a avut loc ședința de dare de seamă pentru anul 2015. Dna Viorica Nastasiu, șefa DASPF, a prezentat un raport în care a fost oglindită activitatea tuturor serviciilor prestate populației raionului pe parcursul anului trecut.

Dl Nicolae Molozea, președintele raionului, a apreciat pozitiv munca angajaților din sfera socială, aducând mulțumire celor care depun suflet în activitatea sa de zi cu zi pentru a veni în ajutor celor mai triști ca noi – copiilor aflați în situație de risc, oamenilor singuratici și celor în etate, altor persoane aflați în dificultate. Totodată, ca și în orice activitate, sunt și rezerve, în primul rând legate de informarea cetățenilor, a menționat președintele raionului.

Vicepreședintele raionului, dl Vasile Gherman, și-a exprimat convingerea că populația raionului ar fi schimbat atitudinea față de angajații din sfera socială dacă cunoștea volumul enorm de lucru efectuat pe parcursul anului și toate laturile de activitate ale DASPF. Cu un sentiment de satisfacție sufletească, dl Gherman a precizat că în urma mobilizării comune a capacităților existente în scurt timp s-au produs multe schimbări pozitive în plan organizatoric, în atitudinea față de beneficiari.

Informația în PawerPoint, succintă și structurată după direcții de activitate, prezintă în mod elocvent obiectivele realizate de angajații DASPF în 2015 și rezervele existente.23789101115161718
56