Noutăți

Mesajul președintelui raionului cu prilejul Zilei automobilistului și drumarului

Conform Hotărârii Guvernului nr.1112 din 07.11.2000  în ultima duminică a lunii octombrie este consemnată sărbătoarea profesională a lucrătorilor din ramurile transportului auto şi gospodăriei drumurilor – „Ziua automobilistului şi drumarului”.

Astăzi este prilejul de a felicita toți automobiliștii, cât și toți specialiștii din domeniu – toți acei, care conduc o mașină, a căror viață este legată de transportul cu motor, care cred în drum și, nu în ultimul rând, contribuie la îmbunătățirea infrastructurii prin construirea drumurilor.

Munca dumneavoastră nu este deloc ușoară, solicitând atenție și prudența, e una primejdioasă, care solicită responsabilitate enormă pentru viața și sănătatea pasagerilor, calitatea drumurilor, nu mai puțină responsabilitate se cere și transportatorilor de mărfuri.

Astfel, pentru eforturile depuse în a le oferi cetățenilor noștri servicii de înaltă calitate și în condiții de siguranță, pentru munca enormă depusă la construcția și renovarea drumurilor în raionul Ștefan Vodă, exprimăm recunoștință și mulțumire.

Cu prilejul Zilei profesionale, în numele conducerii raionului și personal, aduc sincere felicitări tuturor care conduc, confecționează și repară mașinile auto, celor ce prestează servicii auto și deservesc populația, precum și tuturor care proiectează, construiesc, renovează, supreveghează și au grijă de drumurile noastre, dorindu-vă noroc, drumuri plăcute, ușoare, netede și libere! Să alegeți întotdeauna doar direcția corectă!

Cu respect,

Vasile MAXIM, președintele raionului