Noutăți

Mesajul președintelui raionului cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei

Astăzi, 15 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Internațională a Familiei, pentru a sublinia importanța și semnificația acesteia în societate. Familia este una din cele mai prețioase valoari care oferă unei persoane dragoste și sprijin, umple viața de sens. Căldura căminului familial, atenția și grija celor apropiați ne dau putere de a crea, ne inspiră încredere în propriile forțe și în viitor.

O familie puternică, prietenoasă și fericită este temelia de nezdruncinat pe care s-a construit și se construiește statul și societatea. Aceasta este baza pentru bunăstarea oricărei comunități. Mai multe generații de familii formează istoria, identitatea, valoarea, bogăția spirituală, potențialul creativ și autenticitatea inclusiv și a raionului Ștefan Vodă.

Stimați concetățeni, cu prilejul sărbătorii în care valorificăm dragostea, fidelitatea și înțelegerea – Ziua Familiei, în numele conducerii raionului, a Consiliului raional Ștefan Vodă, aduc sincere felicitări, dorind ca în fiecare familie să domnească mereu armonia și prosperitatea, sănătatea și fericirea, bunăstarea și înțelegerea reciprocă! Fie ca cei dragi mereu să vă fie alături!

               Cu profund respect,                             

                  Vasile MAXIM, președintele raionului