Noutăți

Mesajul de felicitare

La 10 iunie Poliția de Frontieră a Republicii Moldova marchează 30 ani de la fondare!

Astăzi, conceptele precum statornicia, curajul și credință Patriei depusă prin jurământ capătă o semnificație și o conotație deosebită. Căci anume aceste calități  disting  polițiștii de frontieră. Mai cu seamă, în timpul de față dificil, când în apropierea granițelor Republicii Moldova se dezvoltă o situație militară tensionată. Fără îndoială, fiecare înțelege bine cu ce provocări și amenințări ne confruntăm. Protecția efectivă a frontierei rămâne cea mai importantă garanție a integrității teritoriale, a independenței și a securității naționale și, anume polițiștii de frontieră sunt în prima linie de apărare. Sarcina principală a cărora este să pună o barieră de încredere pe calea posibilelor provocări, să protejeze concetățenii și țara.

Stimați angajați ai Poliției de frontieră, recunoaștem responsabilitatea dumneavoastră și eficiența în sarcinile atribuite, pentru ce Vă mulțumim!

În această zi semnificativă, cu prilejul aniversării de 30 ani de la fondarea autorității de frontieră a Republicii Moldova, în numele conducerii raionului și a Consiliului raional Ștefan Vodă, întregului personal al Direcției regionale Est, precum și veteranilor serviciului de frontieră, aducem sincere felicitări dorindu-vă multă sănătate, fericire și prosperitate vouă și familiilor dumneavoastră. Realizări în plan profesional, liniște și pace!

 Cu profund respect,                             

                  Vasile MAXIM, președintele raionului