Noutăți

Mesaj de felicitare de Ziua Profesională a Funcționarului public

 23 iunie – Ziua profesională a funcţionarilor publici, munca cărora practic nu e observată, însă care necesită utilizarea abordărilor inovatoare și integrate, coordonare instituțională, luare de decizii incluzive și sisteme eficiente şi, cunoaștere excelentă a legilor, implementarea tuturor celor mai bune idei.

  Serviciul public este unul dintre cele mai importante domenii în organizarea administrației publice, fără de care este imposibil de format orice societate civilizată. Funcţionar public nu este doar o profesie. Aceasta este responsabilitate, stres, comunicare, apeluri și petiții, întâlniri, etc. De munca dumneavoastră, de străduința cu care rezolvaț, în fiecare zi, problemele și adresările cetățenilor, depinde bunăstarea lor, starea de spirit și senzația de siguranță pe care o au aceștia trăind în Moldova. Munca tuturor funcționarilor publici este necesară și importantă pentru oameni, de la gândirea și elaborarea politicilor publice, menite să ofere soluții sistemice pentru dezvoltarea fiecărui sector, până la impelemntarea bunei administrări a treburilor publice până și în cele mai mici primării.

  Stimaţi funcţionari din raionul Ştefan Vodă!

  Dumneavoastră vi s-a încredințat unul dintre cele mai dificile domenii, care necesită calități morale și profesionale înalte – lucrul cu oamenii, a proteja interesele și  a apără drepturile lor legale.

 Sunt convins că împreună, cu eforturi comune, vom reuși să realizăm saltul calitativ ce va oferi cetățenilor încrederea că ei, copiii și nepoții lor, pot trăi mai bine în țara lor. Vă asigur, la rândul meu, de susținerea plenară a conducerii raionului, Consiliului raional Ștefan Vodă în aceste eforturi.

  Pentru munca depusă zilnic, în numele conducerii raionului, Consiliului raional Ștefan Vodă țin să vă aduc sincere mulţumiri. Să vă urez  sănătate, pace, armonie, bunăstare familială, succes în nobila cauză a slujirii oamenilor și îmbunătățirea abilităților dumneavoastră profesionale!

                                                                 Cu înaltă considerațiune,

                                                                  Vasile MAXIM, președintele raionului