Noutăți

Mesaj de felicitare de ziua profesională a asistentului social

Anual, în a treia duminică din luna septembrie, angajații din domeniul protecției sociale a populației sărbătoresc Ziua lor profesională.

 Astăzi, cu acest prilej, în numele conducerii raionului şi a Consiliului raional Ștefan Vodă, aduc sincere mulțumiri şi deplina recunoștință tuturor celor care fac parte din sistemul de asistență socială din raion – funcționari, lucrători și asistenți sociali, asistenți personali, pentru munca enormă şi deloc usoară, curajul și dedicația în ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.

Dumneavoastra ați îmbrățișat cea mai nobilă profesie, de a fi alături de oameni, de a-i ajuta și de a munci pentru bunăstarea lor. În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, oferiți zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă celor care necesită susținere, trăiți în fiecare zi cu gândul la nevoile celor din jur.

Cu ocazia zilei profesionale, vă urez tuturor fericire, bucurii, prosperitate şi sănătate, să fiţi mereu plini de energie, răbdare, echilibru şi tenacitate, cutezanţă, iar toate dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea şi zâmbetul celor cărora le veniți zilnic în ajutor, de liniște în familii, de armonie în suflete şi belşug în casele Dumneavoastră.

Cu înaltă considerație,

                Vasile Maxim, președintele raionului